STIHL – RMI 422 P – Potpuno automatska robotska kosačica za travnjake srednje veličine. Seče, usitnjava i đubri kao kosačica za usitnjavanje u jednom radnom koraku. Kapacitet baterije 80 Wh, širina noža 20 cm, težina 90 kg.

Naziv Cena
RMI 422 P
uskoro!
Maksimalna površina travnjaka1.500 m²
Makimum gradient40 %
Širina košenja20 cm
Visina košenja20-60 mm
Trajanje košenja (prosečno nedeljno / h)17 h
Nominalni izlaz60 W
Radna brzina4.450 rpm
Vrsta baterijeLi-Ionen
Težina9 kg
Nivo zvučne snage LwA 1)62 dB(A)
Izmereni nivo zvučne snage LWA 60 dB(A)
Faktor nesigurnosti Nivo zvučnog pritiska KpA 2 dB(A)
Izmereni nivo zvučnog pritiska LpA49 dB(A)
1) Ne spada u smernicu o emisiji buke 2000/14 / EC
LCD ekran

Kontrolna tabla je integrisana u kućište robotske kosilice STIHL iMow i ima veliki LCD ekran. On obezbeđuje posebno intuitivan način snimanja svih podešavanja kao i način pregleda svih funkcija i performansi automatske kosilice. Jak ekran visokog kontrasta lako se čita čak i na suncu.

Pokretna hauba

Pokretna hauba sa senzorima štiti robotsku kosilicu STIHL iMow od vremena i prepreka. Ako iMow robotska kosilica dođe do prepreke tokom automatskog košnja, senzori integrisani u pokretnu haubu detektuju kontakt sa predmetom na travnjaku i iniciraju promenu pravca.

Celokupna zaštita

Robotska kosilica STIHL iMow opremljena je raznim senzorima. Ako neko pokuša da je pokupi dok ona radi/kosi, iMow prestaje sa radom. Osim toga, automatska kosilica može biti zaštićena PIN kodom. Ako je konfigurisan tako da se može upravljati samo unosom PIN-a, zaštićen je od neovlašćene upotrebe.

Standardna oprema

Standardna oprema robotske kosilice STIHL iMow uključuje mašinu, priključnu stanicu, četiri klinova za pričvršćivanje priključne stanice na zemlju, kao i iMow liniju kao pomoć pri polaganju žice za obod. Instalacioni komplet je takođe potreban za instalaciju iMow robotske kosilice.

Priključna stanica

Priključna stanica je uključena u standardnu opremu robotske kosilice STIHL iMow. To je i dom robotske kosilice i gde se puni baterija. Istovremeno, to je polazna tačka za svaku košnju. Kada vozite, automatska kosilica je vođena signalom koji se prenosi putem žice na ivici travnjaka. Ovaj signal se prenosi preko priključne stanice. Ako pada kiša ili se baterija isprazni tokom košnje, robotska kosilica iMow se samostalno vraća u priključnu stanicu i puni bateriju. Zahvaljujući svom inteligentnom sistemu punjenja, iMow samostalno odlučuje da li je potrebna ekspresna naplata zbog neke druge neposredne operacije košnje ili da li bateriju treba puniti blaže u normalnom režimu. Priključna stanica se može postaviti unutar ili izvan površine travnjaka.

Sečivo

Čvrsto sečivo STIHL iMow robotske kosilice osigurava precizan rezni uzorak čak i uz veći rast trave. Njen smer rotacije se automatski menja svaki put kada se nož zaustavi. To znači da noževi automatske kosilice ravnomerno troše. Nalazi se zajedno sa diskom za čišćenje u kosilici. Oštrica se može menjati bez upotrebe alata.

Kontrolni panel

Kontrolna tabla sa integrisanim i svetlim displejem se koristi na svim STIHL iMow robotskim kosačicama za jednostavno podešavanje i brzo prikazivanje informacija o mašini. Ekran visokog kontrasta znači da se kontrolna tabla može koristiti i na suncu. Ploča je ugrađena u kućište automatske kosilice.

iMow robotska kosilica

Robotske kosilice STIHL iMow imaju pogon koji im omogućava da kose i u brdovitom terenu sa stalno visokim kvalitetom. RMI 422 može da podnese nagibe do 35%, dok ostale automatske kosilice iz serije RMI 4 mogu da se nose sa gradijentom do 40%.

Prilagodljiva brzina nagiba

Kosilica automatski određuje najbolja vremena za košenje za optimalan rezultat. Ako, na primer, mora prekinuti košenje zbog kiše, ona će se automatski ubrzati u određenom vremenskom periodu. Dinamički plan košnje može se pozvati i izvršiti preko kontrolne table.

Točkovi sa vučnim uzorkom

Gumeni ročkovi sa vučnim uzorkom osiguravaju da se STIHL iMow robotska kosilica kreće sa još većom preciznošću. Posebno na brdovitim travnjacima s nagibom do 40% i gušćim rastom trave. Treba nagovestiti da se točkovi sami čiste.

* Preporučene maloprodajne cene podložne su promenama bez prethodne najave.
Specifični detalji mogu biti podložni promenama bez prethodne najave.

Podeli sa prijateljima:

Povezani proizvodi