Velikoprodaja, maloprodaja servis

STIHL motorna testera MS180

Nabavite snagu, pouzdanost i jednostavnost upotrebe sa STIHL motornom testerom MS180. Sa snažnim benzinskim motorom radne zapremine 31,8 cm³, MS 180 je dizajniran za obavljanje različitih sečnih poslova u vrtu, šumarstvu i građevinarstvu. Uz STIHL-ovu Easy2Start tehnologiju, pokretanje testere postaje lakše nego ikad pre, čak i za manje iskusne korisnike.

Sa svojom laganošću i kompaktnim dizajnom, MS180 je jednostavna za rukovanje i manevrisanje čak i na teže dostupnim mestima. Quickstop kočnica lanca pruža dodatnu sigurnost, omogućavajući brzo zaustavljanje lanca u slučaju povratnog udara ili drugih neočekivanih situacija.

Održavanje testere je takođe jednostavno zahvaljujući praktičnom dizajnu. Filter za vazduh se lako pristupa, a zamena delova lanca i vodilice je brza i jednostavna.

STIHL MS 180 je pouzdana motorna testera koja zadovoljava vaše potrebe. Uz kombinaciju snage, jednostavnosti upotrebe i sigurnosnih funkcija, MS 180 je omiljeni izbor vlasnika vrtova, šumara i profesionalnih korisnika. Nabavite svoju STIHL MS180 i olakšajte sebi sečne poslove bez kompromisa.

STIHL motorna testera MS180 je popularan model koji se ističe po svojoj kompaktnoj veličini, lakoći upotrebe i pouzdanosti. Evo opisa motornje testere MS 180:

  1. Snaga motora: MS 180 je opremljen snažnim dvotaktnim benzinskim motorom. Motor ima radnu zapreminu od 31,8 cm³ i isporučuje dovoljno snage za obavljanje različitih sečnih poslova u vrtu ili šumarstvu.
  2. Lagana i kompaktna: MS 180 je dizajniran da bude lak za rukovanje. Sa svojom kompaktnom veličinom i niskom težinom, ova motorna testera je idealna za rad na manjim projektima ili za korisnike koji nisu iskusni sa upotrebom motornih testera.
  3. Sigurnost: STIHL je posvetio pažnju sigurnosti korisnika i MS 180 ima određene sigurnosne funkcije. Quickstop kočnica lanca omogućava brzo zaustavljanje lanca u slučaju povratnog udara ili drugih neočekivanih situacija.
  4. Jednostavno održavanje: MS 180 ima praktičan dizajn koji olakšava održavanje. Brzi pristup filteru za vazduh i sveži delovi lanca i vodilice olakšavaju čišćenje i zamenu delova.
  5. Višestruka upotreba: Ova motorna testera je pogodna za razne sečne poslove kao što su obrezivanje grana, sečenje drva za ogrev ili obavljanje manjih građevinskih zadataka.

STIHL MS180 je popularan izbor među vlasnicima vrtova, šumara i profesionalnih korisnika koji cene pouzdanost, jednostavnost upotrebe i svestranost. Sa svojim performansama i sigurnosnim funkcijama, MS 180 može biti odličan izbor za sve koji traže pouzdanu i efikasnu motornu testeru za razne sečne poslove.