Velikoprodaja, maloprodaja servis

STIHL MS 170 – Pouzdana snaga za svakodnevne zadatke

STIHL MS 170 je kompaktna i snažna motorna testera koja će vam pomoći da obavite različite poslove u bašti ili šumi sa lakoćom.

Motorna testera STIHL MS 170

Ova testera donosi izvanrednu kombinaciju performansi i praktičnosti, čineći je idealnim izborom za domaćinstva i profesionalce.

Glavne karakteristike STIHL MS 170:

  1. Snažan Motor: Opremljen 2-MIX benzinskim motorom, STIHL MS 170 pruža snažne rezultate uz nisku potrošnju goriva. To znači manje vremena provedenog punjenjem i više vremena za rad.
  2. Lagana i Prenosiva: Sa svojom kompaktnom veličinom, ova testera je laka za nošenje i manevrisanje, čineći je idealnom za rad u tesnim prostorima.
  3. Sigurnost na Prvom Mestu: STIHL je posvećen bezbednosti, a MS 170 je opremljen brojnim sigurnosnim karakteristikama, uključujući sistem protiv vraćanja udara i brzu zaustavu lanca.
  4. Jednostavno Održavanje: Redovno održavanje je brzo i jednostavno, čineći ovu testeru dugotrajnom investicijom.
  5. Vrhunski Rezultati: Bez obzira da li se bavite sečenjem drva za ogrev ili obavljanjem drugih radova u prirodi, STIHL MS 170 će vam obezbediti visokokvalitetne rezultate.

Kupite STIHL MS 170 danas i osigurajte si vrhunsku motornu testeru koja će vam dugo služiti. Ne čekajte – osposobite se za sve svoje radne zadatke uz ovu pouzdanu testera.

Opširnije o motornoj testeri MS 170

22.499 rsdDodaj u korpu