Velikoprodaja, maloprodaja servis

Testera STIHL MSA 300

Naša najmoćnija PROFESIONALNA baterijska motorna testera MSA 300

Najmoćnija baterijska motorna testera kompanije STIHL za profesionalnu upotrebu. 

Visoke performanse, kao i tri režima rada, omogućavaju optimalan rad u širokom spektru primena, kao što su obaranje, uklanjanje grana ili sečenje po dužini. Odlična ergonomija, čak i za duže periode upotrebe, zahvaljujući uzanoj, praktičnoj konstrukciji, veoma dobroj ravnoteži i STIHL sistemu protiv vibracija.

Intuitivan kokpit za upravljanje i obaveštavanje sa LED ekranom, integrisanim filterom vazduha za hlađenje, pričvrsnom maticom na poklopcu lančanika, podesivom pumpom za ulje, lancem testere .325“ RS PRO za veoma visoke performanse sečenja.

Standardno sa senzorom za ulje i LED ekranom za aktivne informacije korisniku u slučaju nedostatka ulja.

Od sada je proizvod dostupan i u našim prodajnim centrima, i kupovinu preko sajta ekstratestera.rs. STIHL MSA 300 pogledajte proizvod

msa300

Napomena: MSA 300 možete koristiti sa punim opsegom funkcija samo uz korišćenje baterije AP 500 S. Upotrebom drugih STIHL baterija ne garantujemo rad svih funkcija i maksimalne moguće performanse sečenja

Video prezentacija
Stihl Logo
MSA 300
STIHL MSA 300
Savet profesionalca
cistac

Filter vazduha od flisa u našem novom MSA 300 garantuje konstantne performanse – čak i pri najvećim opterećenjima. Njegov materijal filtera sa izuzetno finim porama drži čak i veoma sitnu prašinu i nečistoću dalje od elektronike i elektromotora. Da biste ga očistili, poprskajte demontirani filter vazduha od flisa pomoću STIHL Varioclean-a, ostavite kratko da deluje, isperite ga zatim toplom vodom i ostavite da se osuši. Brzo će ponovo biti spreman za upotrebu.

Stihl Logo
MSA 300
STIHL MSA 300
99.999 rsd
Ocenjeno sa 5.00 od 5