STIHL MS 462

Kataloški broj: 1142-200-0001
Proveri dostupnost proizvoda
Kontakt sa prodavcem u što kraćem roku!

Slanje zahteva dostupnosti proizvoda

(STIHL MS 462)

STIHLMS 462  Motorna testera – Najlakša testera visokih performansi kubikaže od 70 cm³. Veoma pokretljiva uz izuzetno ubrzanje. Za obaranje i sečenje grana u seči srednjeg i visokog intenziteta. Opremljena HD2-filterom sa veoma dobrim učinkom filtriranja. Pričvršćene navrtke na poklopcu lančanika olakšavaju skidanje lanca, zatvarači rezervoara bez alata za jednostavno i bezbedno punjenje gorivom, štedljivi 2-MIX motor.

Naziv Cena
MS 462, Dužina vodilice 18"/45cm 1)
127.499,00 RSD
Preporučena dužina vodilice cm/inch45cm/18"
Zapremina cm³ 72.2
Izlazna snaga kW/KS 4.4/6.0
Težina kg 1) 6.0
Odnos mase i snage kg/kW 1.4
Nivo zvučnog pritiska dB(A) 2) 108
Nivo snage zvuka dB(A) 2) 119
Vrednost vibracije levo/desno m/s² 3) 4.8/3.6
STIHL Oilomatic tip lanca testere 3/8" RS
1) Sa praznim rezervoarima, bez vodilice i lanca
2) K-factor prema DIR 2006/42/EC = 2.5 dB (A)
3) K-factor prema DIR 2006/42/EC = 2m / s ²
Zatezanje lanca sa strane

Udoban način zatezanja lanca na bezbednom odstojanju od oštrice lanca.

Kompenzator

Ovaj kontroler održava odnos gorivo/vazduh u smeši za sagorevanje konstantnim a otuda i snagu motora. Tačna količina goriva je dostavljena u karburator u zavisnosti od količine vazduha koji prolazi kroz filter za vazduh. Filter ne treba čistiti dok se ne pojavi znatan pad u snazi motora.

Dekompresioni ventil

Ventil za dekompresiju je deo sistema za lako startovanje. Ventil treba pritisnuti pre startovanja da se smanji pritisak kompresije pri pokretanju kao i napor potreban da se povuče kanap startera. Ventil za dekompresiju je poluautomatski: kad se ručno pritisne pre paljenja automatski se zatvara kad motor upali.

Anti-vibracioni sistem

Intenzivne vibracije na ručkama mogu dovesti do dugoročnih posledica na krvne sudove u šakama i rukama. STIHL je stoga razvio delotvoran anti-vibracioni sistem gde egzaktno proračunate odbojne zone smanjuju prenos oscilacija motora i lanca testere na cevi držača i ručke.

HD2 filter sa radijalnim zaptivačem

Novi HD2 filter za vazduh, napravljen od PET materijala sadrži radijalno zaptivanje sprečavajući unošenje sitnih čestica prašine. Hermetičko zaptivanje povećava vek trajanja motora i smanjuje habanje.

Patent zatvarač

Posebno posvećena pažnja na zatvarače rezervoara goriva i ulja za lako otvaranje i zaključavanje bez potrebe za alatom.

STIHL 2-MIX motor

Dvotaktni motor sa 2-MIX tehnologijom daje dobre rezultate, veliku vučnu snagu, a pri tom štedi i do 20% goriva u poređenju sa dvotaktnim motorima iste snage, bez 2-MIX tehnologije.

Komandni prekidač sa STOP funkcijom

Nakon gašenja mašine, upravljačka ručica se automatski vraća u radni položaj, omogućavajući na taj način momentalno, ponovno startovanje.

Integrisane matice

Prilikom zamene reznog alata nema rizika od gubitka matica lančanika. Velika prednost za sve korisnike.

Mali odnos snage i težine

STIHL MS 462 C je najlakša profesoinalna motorna testera u svojoj kubikažnoj klasi. Posebne komponente kao što su cilindar sa ugaonim, rashladnim rebrima, kompaktan poklopac lančanika, olakšana radilica i optimizovan magnet obezbeđuju da je mašina znatno lakša.

STIHL Ematic sa novim sistemom uljne pumpe

Novi sistem uljne pumpe omogućava veću zapreminu ulja za isporuku. Ovo je naročito korisno u prašnjavim uslovima ili pri upotrebi dugačke vodilice.

Optimizovan zupčasti odbojnik

Dužina zuba odbojnika podešena je kako bi se uračunale radijalne konture drveta. Testera prodire u drvo još bolje pri rezanju i obaranju.

Optimizovan poklopac lančanika

Lakši, uži poklopac lančanika sa integrisanim kliznim šinama smanjuje napor prilikom rezanja i osigurava izvanredno usmeravanje piljevine.

* Preporučene maloprodajne cene podložne su promenama bez prethodne najave.
Specifični detalji mogu biti podložni promenama bez prethodne najave.

Podeli sa prijateljima:

Povezani proizvodi

Dorasla svim profesionalnim izazovima

Video prezentacija