STIHL FS 250

Kataloški broj: 4134-200-0332
Proveri dostupnost proizvoda
Kontakt sa prodavcem u što kraćem roku!

Slanje zahteva dostupnosti proizvoda

(STIHL FS 250)

STIHL FS 250 – Veoma snažna, a lagana motorna kosa savršenog balansa. Olakšano uklanjanje korova i čvrstog rastinja uz STIHL antivibracioni sistem i dugovečni sistem filtera za vazduh.

Naziv Cena
FS 250
60.999,00 RSD
Zapremina cm³ 40.2
Izlazna snaga kW/KS 1.6/2.2
Težina kg 1) 6.3
Nivo zvučnog pritiska dB(A) 2) 95
Nivo snage zvuka dB(A) 2) 107
Vrednost vibracije levo/desno m/s² 3) 6.4/3.4
Ukupna dužina cm 4) 177
Standardan rezni alat Metalni nož 230-2, Trimi glava AutoCut 25-2
Zapremina rezervoara l 0.64
1) Sa praznim rezervoarom, bez reznog alata i zaštite
2) K-factor prema DIR 2006/42/EC = 2.5 dB (A)
3) K-factor prema DIR 2006/42/EC = 2m / s ²
4) Bez reznog alata
Ručna pumpa za gorivo

Sa ručnom pumpom za gorivo start je olakšan zbog smanjenog broja potezanja pri startovanju. Kad se gumena pumpica pritisne, regulatorna komora karburatora se puni gorivom. Time je obezbeđena početna količina goriva za start koja je dovoljna za obrazovanje mešavine goriva i vazduha za paljenje.

STIHL ElastoStart

Ova specijalna ručka za startovanje omogućava ravnomerno pokretanje motora, bez trzaja i nagle promene snage. Integrisani element za ublažavanje reguliše energiju koja se oslobađa pri startovanju. Tako je proces pokretanja motora znatno olakšan.

Ergonomska ručka za obe ruke

Ručka za držanje uređaja sa obe ruke omogućava prirodnije kretanje prilikom košenja i uvek je najbolji izbor kada se kose veće površine. U kombinaciji sa univerzalnim pojasom ADVANCE ili šumarskim ADVANCE pojasom i uz odgovarajući alat, košenje je još lakše i udobnije.

Anti-vibracioni sistem

Intenzivne vibracije na ručkama mogu dovesti do dugoročnih posledica na krvne sudove u šakama i rukama. STIHL je stoga razvio delotvoran anti-vibracioni sistem gde egzaktno proračunate odbojne zone smanjuju prenos oscilacija motora i lanca testere na cevi držača i ručke.

Rameni kaiš / sistem za nošenje

Korišćenje STIHL ramenih kaiševa ili nošenje pojasa sa mekom oblogom čini rad udobnijim, naročito tokom dugih radnih sati.

Multifunkcionalna kontrolna ručka

Sve komande za kontrolu motora su integrisane u multifunkcionalnoj ručki. Upotreba uređaja je laka i bezbedna - ruka ostaje na ručki.

Kompenzator

Ovaj kontroler održava odnos gorivo/vazduh u smeši za sagorevanje konstantnim a otuda i snagu motora. Tačna količina goriva je dostavljena u karburator u zavisnosti od količine vazduha koji prolazi kroz filter za vazduh. Filter ne treba čistiti dok se ne pojavi znatan pad u snazi motora.

Podešavanje ručke bez alata

Na centralnom uređaju ergonomska ručka za upravljanje se može vrlo jednostavno podesiti prema svakom korisniku. Radi transporta i skladištenja može se okrenuti za 90°.

ADVANCE šumarski sistem za nošenje

Potpuna sloboda kretanja zahvaljujući suspendovanoj zaštiti nogu. Izuzetno ergonomičan za šumarske aplikacije koje zahtevaju cirkular. Veoma lako.

ADVANCE PLUS univerzalni sistem za nošenje

Sa sistemom za brzo montiranje i demontiranje svih STIHL motornih kosa.

* Preporučene maloprodajne cene podložne su promenama bez prethodne najave.
Specifični detalji mogu biti podložni promenama bez prethodne najave.

Podeli sa prijateljima:

Povezani proizvodi

Snažna, svestrana motorna kosa

Video prezentacija