STIHL FS 450

Kataloški broj: 4128-200-0156
Proveri dostupnost proizvoda
Kontakt sa prodavcem u što kraćem roku!

Slanje zahteva dostupnosti proizvoda

(STIHL FS 450)

STIHL FS 450 – Moćna motorna kosa sa STIHL antivibracionim sistemom u 4 tačke, ElastoStartom za lako pokretanje motora i multifunkcionalnom frškom koja se podešava bez alata, univerzalni kaiš ADVICE PLUS.

Naziv Cena
FS 450
94.499,00 RSD
Zapremina cm³ 44.3
Izlazna snaga kW/KS 2.1/2.9
Težina kg 1) 8.0
Nivo zvučnog pritiska dB(A) 2) 99
Nivo snage zvuka dB(A) 2) 109
Vrednost vibracije levo/desno m/s² 3) 2.0/1.6
Ukupna dužina cm 4) 177
Standardan rezni alat Metalni nož 300-3, Trimi glava AutoCut 40-2
Zapremina rezervoara l 0.67
1) Sa praznim rezervoarom, bez reznog alata i zaštite
2) K-factor prema DIR 2006/42/EC = 2.5 dB (A)
3) K-factor prema DIR 2006/42/EC = 2m / s ²
4) Bez reznog alata
Ergonomska ručka za obe ruke

Ručka za držanje uređaja sa obe ruke omogućava prirodnije kretanje prilikom košenja i uvek je najbolji izbor kada se kose veće površine. U kombinaciji sa univerzalnim pojasom ADVANCE ili šumarskim ADVANCE pojasom i uz odgovarajući alat, košenje je još lakše i udobnije.

STIHL 4-tačke anti-vibracioni sistem

Kod STIHL motornih kosa, čelične opruge deluju kao antivibracioni elementi da bi smanjili prenošenje vibracija izazvanih radom motora i obrtnog noža. Ručke su zato izuzetno siromašne vibracijama i uređaje je lako voditi.

STIHL ElastoStart

Ova specijalna ručka za startovanje omogućava ravnomerno pokretanje motora, bez trzaja i nagle promene snage. Integrisani element za ublažavanje reguliše energiju koja se oslobađa pri startovanju. Tako je proces pokretanja motora znatno olakšan.

Multifunkcionalna kontrolna ručka

Sve komande za kontrolu motora su integrisane u multifunkcionalnoj ručki. Upotreba uređaja je laka i bezbedna - ruka ostaje na ručki.

Kompenzator

Ovaj kontroler održava odnos gorivo/vazduh u smeši za sagorevanje konstantnim a otuda i snagu motora. Tačna količina goriva je dostavljena u karburator u zavisnosti od količine vazduha koji prolazi kroz filter za vazduh. Filter ne treba čistiti dok se ne pojavi znatan pad u snazi motora.

Podešavanje ručke bez alata

Na centralnom uređaju ergonomska ručka za upravljanje se može vrlo jednostavno podesiti prema svakom korisniku. Radi transporta i skladištenja može se okrenuti za 90°.

Dekompresioni ventil

Ventil za dekompresiju je deo sistema za lako startovanje. Ventil treba pritisnuti pre startovanja da se smanji pritisak kompresije pri pokretanju kao i napor potreban da se povuče kanap startera. Ventil za dekompresiju je poluautomatski: kad se ručno pritisne pre paljenja automatski se zatvara kad motor upali.

Uprtač / sistem za nošenje

Korišćenje STIHL uprtača ili pojasa za nošenje sa mekom oblogom čini rad udobnijim, naročito prilikom dugotrajnijih poslova.

* Preporučene maloprodajne cene podložne su promenama bez prethodne najave.
Specifični detalji mogu biti podložni promenama bez prethodne najave.

Podeli sa prijateljima:

Povezani proizvodi

Profesionalan motorni čistač

Video prezentacija

Pusti video zapis